درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

دهقانی فیروزآبادی: حل مسائل کشور امروز مصداق میهن‌پرستی است

معاون علمی رئیس‌جمهور خطاب به دانشجویان گفت: میهن‌پرست باشید و مصداق میهن‌پرستی امروز، حل مسائل کشور و اولین مسئله هم خودِ شما هستید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علم و فناوری ریاست‌جمهوری در یازدهمین سالگرد شهادت شهید احمدی روشن، گفت:  این ویژگی همه شهداست؛ انسان‌هایی مخلص، بی‌ادعا و بی سر و صدا که در موقع مناسب، وظیفه‌شان را تشخیص و آن را برای خدا انجام می‌دهند و کار مخلصانه برای خدا هم پاداشی جز شهادت ندارد.

وی افزود:اگر از من بپرسند که بزرگترین مسئله کشور چیست، می‌گویم بزرگترین مسئله‌ کشور شماهایی هستید که در این جا نشسته‌اید. امروز ما باید میهن‌پرست باشیم. میهن‌دوستی کافی نیست. میهن‌پرستی یعنی من با سختی‌ها کنار نمی‌کشم.

فیروزآبادی خاطرنشان کرد:کسی می‌تواند به مقام شهادت برسد که پای این کشور با تمام سختی‌ها و مصیبت‌هایش بایستد. به همین خاطر می‌خواهم از تمام شما دانشجویان این دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها دعوت کنم که میهن‌پرست باشید و مصداق میهن‌پرستی امروز، حل مسائل کشور و اولین مسئله هم خودِ شما هستید. 

معاون علمی رئیس‌جمهور ادامه داد: نباید منتظر باشید که به شما بیایند فرصت دهند و در نهایت هم از شما تقدیر شود. باید مثل مصطفی شهید وارد میدان حل مسائل کشور شویم و بالاترین خطرها که خطر جانی است را به جان بخریم. 

دهقانی فیروزآبادی در پایان خاطرنشان کرد: بزرگترین مسئله‌ای که می‌توانید حل کنید این است که خودتان را برای کشور آماده کنید. ۲۰ سال شما و ما را به عنوان نخبه  تحویل گرفتند، امروز وقت آن است که رویکردمان را از طلبکاری به بدهکاری تغییر دهیم./ فارس

ارسال نظر